Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά «καθάρισε» τον Παναιτωλικό και ανέβηκε 2ος ο Ολυμπιακός!

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά «καθάρισε» τον Παναιτωλικό και ανέβηκε 2ος ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2018 21:49
Ο Ολυμπιακός με γκολ των Ποντένσε και Γκερέρο (οφσάιντ στην πάσα ο Βούκοβιτς) προηγήθηκε με 2-0 στο 25’, ο Παναιτωλικός αν και με δέκα από το 53’ μείωσε με το γκολ του Καμαρά, όμως οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν το 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον κυνηγούν τον ΠΑΟΚ από την 2η θέση.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό, παίρνοντας αγχωτική νίκη με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Μαρτίνς προηγήθηκε με 2-0 στο 25’ ωστόσο στη συνέχεια χαλάρωσε και πήγε να το πληρώσει από τους μαχητικούς Αγρινιώτες, που αν και με δέκα μείωσαν στο 70’ με τον Καμαρά. Ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά οι Πειραιώτες διαφύλαξαν το υπέρ τους σκορ και προσπέρασαν τον Ατρόμητο στην 2η θέση με 26 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ποντένσε μπήκε στην περιοχή μετά από πάσα του Ομάρ, πλάσαρε, η μπάλα κόντραρε στον Αργκους και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει στο 16’ με σουτ του Μοράρ (μπλόκαρε ο Σα) αλλά στο 25’ οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Μετά από φάουλ του Φορτούνη, ο Βούκοβιτς έδωσε πάρε-βάλε στον Γκερέρο και αυτός από κοντά έκανε το 2-0. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για οφσάιντ στον Βούκοβιτς, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν αλλά μέχρι το ημίχρονο είχαν δύο καλές στιγμές με Φορτούνη (40’) και Ποντένσε (43’), αλλά τα σουτ που επιχείρησαν, βρήκαν πάνω στα πόδια αντιπάλων και τον Κυριακίδη αντίστοιχα. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός είχε δύο καλές στιγμές με μακρινά σουτ του Μάζουρεκ (35’, 38’) όμως το 2-0 έμεινε ως το ημίχρονο.

Οι Αγρινιώτες φάνηκε να μπαίνουν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος αλλά στο 53’ ο Κουμπαράκης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαντάκια για φάουλ στον Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός πίεσε για να «καθαρίσει» το ματς χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 62’ ο Κυριακίδης είπε «όχι» σε σουτ του Κούτρη, ενώ στο 63’ ο Γκερέρο αστόχησε σε τετ-α-τετ. Τρία λεπτά μετά η κεφαλιά του Φορτούνη εντός περιοχής πέρασε άουτ και στο 70’ ο Παναιτωλικός επέστρεψε στο ματς. Ο Καμαρά «τσίμπησε» τη μπάλα από τον Βούκοβιτς, πρόλαβε τους Σισέ και Σα και μείωσε το σκορ σε 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον Ολυμπιακό να αγχώνεται αλλά να παίρνει τη νίκη που τον φέρνει στην 2η θέση και στο -6 από τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.