Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Απέδρασε» από τη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Απέδρασε» από τη Λαμία ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2018 21:01
Σ’ ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από σοβαρά διαιτητικά λάθη του Τσαμούρη, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λαμίας, παρότι έπαιζε από το 63’ με παίκτη λιγότερο λόγω αυστηρής δεύτερης κίτρινης του Κάνιας. Ο Βαρέλα (54’) το γκολ του «Δικεφάλου», δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι σε χέρι του Βιεϊρίνια για τους γηπεδούχους.

Η Λαμία είχε δοκάρι με τον Μπερτόλιο, δεν πήρε πέναλτι στο 11’ σε χέρι του Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63’ πήρε τη νίκη με 1-0 στο ΔΑΚ (54’ Βαρέλα), προσθέτοντας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν αποτελεσματική, ενώ αντέδρασε εξαιρετικά στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού όπου έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού δεν επέτρεψε στην αντίπαλο της να γίνει απειλητική.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και στο 11’ διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για πέναλτι με τον Βιερίνια να αποκρούει με το χέρι το σουτ του Επστάιν. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε προβληματική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να κρατήσει μπάλα στη μεσαία γραμμή απέναντι σε μια διαβασμένη Λαμία. Ενδεικτικό ότι η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε η ομάδα του Λουτσέσκου ήρθε στο 37’, με τον Μπίσεσβαρ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Λαμίας ήρθε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Μπερτόλιο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει τη μπάλα στέλνοντας τη στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε αρκετά δυνατά, αφού στο 48’ ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ με κοντινή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς (μπλόκαρε ο Σαράνοφ), ενώ στο 51’ ο Επστάιν βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων αλλά ο Πασχαλάκης απομάκρυνε με τα πόδια του πλασέ του Γερμανού. Η ομάδα που κατάφερε να σκοράρει ήταν ο ΠΑΟΚ, όταν στο 54’ ο Πέλκας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Βαρέλα με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 0-1.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 63’, με τον Τσαμούρη να δίνει τουλάχιστον αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Κάνιας, ο οποίος βρήκε με το χέρι το πρόσωπο του Δημούτσου ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Λαμία δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική και ο ΠΑΟΚ με σωστή διαχείριση κράτησε το 1-0 ως το φινάλε. Μάλιστα στο 83’ είχε σημαντική στιγμή με πλασέ του Λημνιού για να «καθαρίσει» το ματς ενώ λίγο νωρίτερα ζήτησε την αποβολή του Μπαράλες για άτσαλο μαρκάρισμα στον Πασχαλάκη

Λαμία (Μ. Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (67’ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπλάζιτς (75’ Βάντερσον), Μπερτόλιο, Καραμάνος, Επστάιν (85’ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκας (72’ Άκπομ), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (53’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (65’ Βέρνμπλουμ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.