Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κονέ: «Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια - Ο Ίβιτς έκανε τον πεθαμένο στη Λεωφόρο»! (vid)

Κονέ: «Με προσβάλει ο Βιεϊρίνια - Ο Ίβιτς έκανε τον πεθαμένο στη Λεωφόρο»! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2018 02:02
Ο Παναγιώτης Κονέ απάντησε στις δηλώσεις του Βιεϊρίνια πως το περσινό πρωτάθλημα κλάπηκε από τον ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Ίβιτς στη Λεωφόρο.

Καλεσμένος στην εκπομπή Total Football του Open TV ήταν ο Παναγιώτης Κονέ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας πως ο άσος του ΠΑΟΚ τον προσβάλει με όσα λέει για το περσινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος ανέφερε: «Εμένα με προσβάλει αυτό που είπε ο Βιεϊρίνια. Εγώ δεν έκλεψα κανένα πρωτάθλημα. Εγώ την ημέρα του αγώνα κοιμήθηκα με 5 βαθμούς διαφορά και ξύπνησα με δύο. Θα παίζαμε ένα ματς χωρίς φιλάθλους και ξυπνάω με μία Τούμπα που είχε sold out. Έκανε λάθος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε και έχασε το πρωτάθλημα».

Για το αν οι ομάδες πρέπει να παίρνουν τους βαθμούς εκτός γηπέδων: «Το ίδιο πράγμα που έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς. Έκανε τον πεθαμένο. Εγώ είμαι την άποψης να τιμωρείται η ομάδα».

Για τον Λιβάγια: «Αγωνιστικά είναι ο μεγαλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Για μένα οι επαφές του, το πώς προστατεύει την μπάλα, το ποδοσφαιρικό του θράσσος. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, αν δεν είναι ο καλύτερος, είναι στος 2-3 καλύτερους σίγουρα. Είναι περίεργο παιδί, που επηρεάζεται. Τον έχει επηρεάστει η κοιλιά που έκανε η ομάδα. Δεν κοιτάζει τι γράφονται. Είναι ιδιαίτερος, επηρεάστηκε από τα πέντε στα έξι ματς που έχασε στο Champions League. Ήταν ευκαιρία γι' αυτόν να πάει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο», τόνισε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.