Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάρι: «Περιμένω μια αντίδραση με τον ΠΑΟΚ»

Σάρι: «Περιμένω μια αντίδραση με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2018 16:24
Ο Μαουρίτσιο Σάρι περιμένει αντίδραση από τους παίκτες του κόντρα στον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από την Τότεναμ στο πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Τσέλσι εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Λονδίνο:

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Βίκτορ Μόουζες έχει πρόβλημα στην πλάτη, οπότε δεν θα μπορέσει να παίξει αύριο. Ο τραυματισμός του Έντεν Αζάρ δεν είναι κάτι σοβαρό και θα πρέπει να είναι σε θέση να παίξει εναντίον της Φούλαμ την Κυριακή».

Για το ματς κόντρα στην Τότεναμ: «Πρέπει να σκεφτώ πολλά πράγματα. Χάσαμε έναν αγώνα μετά από 110 μέρες αν δεν κάνω λάθος. Θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί παίξαμε χωρίς αποφασιστικότητα εναντίον της Τότεναμ, γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Θα πρέπει και θέλω να δω μία αντίδραση αύριο, όπως και την Κυριακή στο πρωτάθλημα. Θέλω να διαπιστώσω ότι μάθαμε από τα λάθη μας».

Για τους αγώνες που έρχονται: «Έχουμε να παίξουμε πολλούς αγώνες τον Δεκέμβριο και θα κάνουμε αλλαγές στην ομάδα για το αυριανό ματς».

Για τη μεσαία γραμμή στο αυριανό παιχνίδι: «Όσον αφορά την μεσαία γραμμή, θέλω έναν τεχνικό μέσο στο κεντρικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι θα παίξει ο Ζορζίνιο ή ο Φάμπρεγας. Θέλω τον Καντέ να είναι πολύ κοντά στο Ζορζίνιο στον αγωνιστικό χώρο, όταν η μπάλα είναι στον αντίπαλο.».

Για τους στόχους: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε βραχυπρόθεσμα κάτι και να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Για την... κούρσα της Premier League: «Η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει ικανή να φτάσει μέχρι και τους 100 πόντους και είναι ένα βήμα μπροστά από εμάς. Είναι δύσκολο ν' ακολουθήσουμε σε τέτοιο ρυθμό. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα αυτή τη στιγμή. Ξεκινάμε στοχεύοντας στην τετράδα και βλέπουμε».

Για τον νεαρό Κάλουμ Χάντσον Οντόι: «Ο Κάλουμ Χάντσον Οντόι θα πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά και αμυντικά, όμως πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Πρέπει να βρω χώρο για αυτόν, αλλά είναι δύσκολο να τον βάλω στο αρχικό σχήμα. Βρίσκεται στην 18αδα για το αυριανό ματς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.