Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Η απόδραση της χρονιάς!

Σούπερ Λιγκ: Η απόδραση της χρονιάς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2018 00:25
Με δύο γκολ του Γιουνές στο 90+3’ και στο 90+4’ ο Άρης στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη πραγματοποίησε την ανατροπή της χρονιάς και έφυγε με τη νίκη (2-1) από το «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ!

Μέσα σε 78'' ο απίθανος Χαμζά Γιουνές γύρισε μόνος του το παιχνίδι απέναντι στον ΌΦΗ και χάρισε το τρίποντο στον Άρη (2-1) παρά το γεγονός πως μέχρι το 90+2' ήταν πίσω στο σκορ.

Κάκιστο ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ο ρυθμός ανέβηκε με τους Κρητικούς να προηγούνται στο 75’ με τον Σασί κι ενώ νωρίτερα οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο δοκάρια με Γιουνές (68’) και Γκαρσία (70’).

Η πολύ άσχημη σύγκρουση του Βουό με τον Βέλεθ είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει επτά λεπτά καθυστερήσεων. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τον έξτρα χρόνο και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς με δύο γκολ του Γιουνές. Στο 90+3’ ο Τυνήσιος βρήκε δύο φορές το δοκάρι όμως πήρε το ριμπάουντ και από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του. 78 δευτερόλεπτα μετά οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν κόρνερ και ο Γιουνές με κεφαλιά ολοκλήρωσε την επική ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος – Κομεσίδης (46’ Σασί), Παπάζογλου, Ποτουρίδης - Δεληγιαννίδης, Νάστος, Κυριακίδης (74’ Οικονόμου), Πλατέλλας, Κοροβέσης – Κουτσιανικούλης (90’ Μιχόγεβιτς), Βουό

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα - Κωνσταντινίδης, Δεληζήσης, Βέλεθ, Βαλεριάνος (80’ Μενέντεθ) - Σιώπης, Μπάσα (71’ Ματίγια) - Ματέο Γκαρσία, Μαρτίνες (57’ Γιουνές), Γκάμα - Ντιγκινί

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.