Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θλάση ο Λάζαρος, επιστρέφει το 2019!

Θλάση ο Λάζαρος, επιστρέφει το 2019!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2018 22:56
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- θλάση στον προσαγωγό και υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός μέχρι το φινάλε του 2018.

Νέο «χτύπημα» με τραυματισμό στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (23/11) και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον προσαγωγό.

Εφόσον αυτές επιβεβαιωθούν, τότε ο διεθνής άσος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες και μοιραία θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όσον αφορά στα παιχνίδια που θα χάσει ο Λάζαρος αν επιβεβαιωθεί το διάστημα της απουσίας του, πέρα από Ατρόμητο και Μπέτις, θα λείψει από τα ματς πρωταθλήματος με Παναιτωλικό (εντός), Ξάνθη (εκτός), Λαμία (εντός), ΑΕΛ (εντός), το εντός έδρας με τη Μίλαν για το Γιουρόπα και το εκτός με τον Άρη Αβάτου για το Κύπελλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του αφού ο 32χρονος υπολογίζονταν για βασικός στο κρισιμότατο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή. Με τον Χασάν να παραμένει νοκ-άουτ και τον Γκερέρο να είναι ανέτοιμος, ο Πορτογάλος τεχνικός ενδέχεται να δώσει θέση βασικού στον Μάνο, ο οποίος πάντως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.