Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μασούρας

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Μασούρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2018 18:13
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» τον Ιανουάριο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γιώργος Μασούρας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανιώνιο και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 24χρονος μετράει 5 γκολ σε 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, ενώ συνολικά έχει 22 γκολ και 2 ασίστ σε 148 παιχνίδια με τους «κυανέρυθρους». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο.

Όπως έγινε γνωστό, το ποσό της μεταγραφής ξεπερνά τις 500 χιλ. ευρώ, ενώ θα υπάρξουν και έμψυχα ανταλλάγματα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με τη μορφή του δανεισμού. Αυτή τη στιγμή επικρατέστεροι για να παραχωρηθούν στους «κυανέρυθρους» είναι οι Βρουσάι και Ανδρούτσος

Η σχετική ανακοίνωση:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ανακοίνωση: Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μασούρα. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μασούρα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας τον Ιανουάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.