Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2018 20:09
Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή. Μαρινάκης (62' αυτ.) και Ακπόμ (66') οι σκόρερ, μείωσαν με Καμαρά (72') οι φιλοξενούμενοι

Έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ατρόμητο και Βίντι, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» αγχώθηκαν αλλά πήραν τους τρεις βαθμούς που τους επαναφέρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Κυριακίδη. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 12’ με την κεφαλιά του Πρίγιοβιτς να περνά δίπλα από το δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού είπε «όχι» σε κεφαλιά του Πέλκα, ενώ στο 28’ ο Έλληνας άσος απείλησε ξανά με το κεφάλι όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει ωστόσο ο Παναιτωλικός κρατούσε το μηδέν. Στο 36’ ο Σάκχοφ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από πάσα του Πρίγιοβιτς αλλά αστόχησε, ενώ ο ίδιος έχασε νέα ευκαιρία στο 44’, με τον Κυριακίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ την προβολή του Ουκρανού.

Οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν το ίδιο καλοί στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους αλλά κατάφεραν να κάνουν αυτό που δεν μπόρεσαν σε όλο το πρώτο μέρος, δηλαδή να σκοράρουν. Στο 62’ ο Λημνιός σέντραρε από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε δυο παίκτες, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μαρινάκη και κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα (66’). Ο Σάκχοφ με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο, με τον νεοεισελθόντα Ακπόμ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως ξαναμπήκαν γρήγορα στο ματς όταν στο 72’ ο Καμαρά τρύπωσε στην άμυνα του «Δικεφάλου» και μείωσε σε 2-1.

Το γκολ άγχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν απειλήθηκαν σημαντικά στα εναπομείναντα λεπτά και πήραν τη νίκη που τους φέρνει ξανά στην κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.