Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Μελισσανίδης: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα έχουμε αποτύχει και πρώτος εγώ»!

Μελισσανίδης: «Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα έχουμε αποτύχει και πρώτος εγώ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2018 20:53
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθήσει την σημερινή (9/11) προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα και με την ολοκλήρωση της μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Τι είπε για το παιχνίδι με την Μπάγερν, το επεισόδιο Τσόσιτς-Χουλτ, την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και τον στόχο της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδη στους παίκτες μετά το φινάλε της προπόνησης στα Σπάτα:

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», τους είπε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε ανάμεσα σε Τσοσιτς και Χουλτ: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμεσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά ειναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Επίσης, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Ο ίδιος έκλεισε: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτο εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.