Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα πρόσωπα, επιστροφές και ηχηρές απουσίες στις πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη

Νέα πρόσωπα, επιστροφές και ηχηρές απουσίες στις πρώτες κλήσεις του Αναστασιάδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2018 20:18
Η πρώτη αποστολή του Άγγελου Αναστασιάδη ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας έχει επιστροφές, ηχηρές απουσίες και ντεμπούτο για τρία πρόσωπα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε τις πρώτες του κλήσεις στην Εθνική ομάδα για τους αγώνες με την Φινλανδία (15/11) και την Εσθονία (18/11) για την 5η και 6η αγωνιστική του Nations League.

Για πρώτη φορά κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Βλαχοδήμος, Μασούρας και Κούτρης, ενώ επιστρέφουν οι Σιόβας και Σάμαρης. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Καρνέζης, Τζαβέλλας, Τζιόλης και Χριστοδουλόπουλος.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα (12/11) και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, είναι οι εξής: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.