Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» την Ντουντελάνζ και παίζει τα… ρέστα του

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισε» την Ντουντελάνζ και παίζει τα… ρέστα του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2018 00:01
Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 5-1 την Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης», έφτασε τους 7 βαθμούς και ετοιμάζεται για δύο τελικούς πρόκρισης με Μπέτις και Μίλαν. Τοροσίδης (6’), Φορτούνης (15’, 36’), Χριστοδουλόπουλος (26’) και Χασάν (70’) οι σκόρερ, μείωσαν με Σινάνι (69’) οι φιλοξενούμενοι.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άνετη νίκη με 5-1 επί των Λουξεμβούργιων και έπιασαν την Μίλαν στην 2η θέση με 7 βαθμούς. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και ετοιμάζεται πλέον για δύο παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού απέναντι σε Μπέτις (εκτός) και Μίλαν (εντός), σ’ έναν όμιλο που έχει πάρει… φωτιά. Μοναδικό αρνητικό για τους Πειραιώτες οι τραυματισμοί των Ναουέλ και Νάτχο, που έγιναν αναγκαστική αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή στην αναμέτρηση και «καθάρισε» το ματς πριν τη συμπλήρωση 30 λεπτών. Το 1-0 ήρθε στο 6ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Καμαρά, ο Τοροσίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας και με τακουνάκι την έσπρωξε στα δίχτυα. Εννέα λεπτά μετά ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Φορτούνης με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν και στο 26’ πέτυχαν ένα πανέμορφο τέρμα. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με εναέριο βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα από τα κορυφαία γκολ της φετινής διοργάνωσης. Στη φάση του τέρματος ο Ναουέλ τραυματίστηκε και παρά τη θέληση του να συνεχίσει, αδυνατούσε να τρέξει και εν τέλει έδωσε τη θέση του στον Φετφατζίδη.Το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε δυνατή προπόνηση για τους γηπεδούχους, που στο 36’ πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα. Ο Ποντένσε με εξαιρετική ενέργεια «άδειασε» τον αντίπαλο του και έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Φορτούνη, ο οποίος πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε άσχημα, αφού στο 49’ ο Σνελ πάτησε με δύναμη τον Νάτχο στον αστράγαλο και λίγα λεπτά μετά ο Ισραηλινός έδωσε τη θέση του στον Τουρέ. Οι Πειραιώτες διατηρούσαν τον έλεγχο, απείλησαν με σουτ των Ποντένσε (64’) και Καμαρά (67’) όμως στο 69’ ο Σινανί μείωσε σε 4-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ της Ντουντελάνζ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το γκολ δεν πτόησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος στο επόμενο λεπτό έφτασε σε 5ο τέρμα. Ο Τσιμίκας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φετφατζίδης πλάσαρε μέσα από την περιοχή και ο Χασάν από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 5-1. Στα τελευταία λεπτά ο Μπονεφουά πραγματοποίησε δύο μεγάλες αποκρούσεις σε προσπάθειες των Λάζαρου και Ποντένσε, με το 5-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Τοροσίδης, Νάτχο (61' λ.τρ. Τουρέ), Καμαρά, Φορτούνης (56' Χασάν), Ποντένσε, Ναουέλ (34' λ.τρ Φετφατζίδης) και Λάζαρος.

ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Μπονεφουά, Γιορντάνοβ, Πρέμπε, Σνελ, Μελίσε, Στολτς (85' Στρουμπφ), Μπίσεβατς, Κρούσκα (60' Γένσεν), Κουτουριέ, Σινάνι και Τουρπέλ (74' Πέρες).

Η βαθμολογία:


1. Μπέτις 8 (6-2)
2. Μίλαν 7 (6-4)
3. Ολυμπιακός 7 (8-4)
4. Ντουντελάνζ 0 (1-11)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.