Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Κουλούρη η Εθνική Ελπίδων στα μπαράζ

Χωρίς Κουλούρη η Εθνική Ελπίδων στα μπαράζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2018 15:32
Ο Αντώνης Νικοπολίδης έκανε γνωστές τις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για τις αναμετρήσεις στα μπαράζ πρόκρισης στα τελικά του Euro U21, όμως σε αυτές δεν βρίσκεται ο Ευθύμης Κουλούρης.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε διπλά παιχνίδια την αντίστοιχη της Αυστρίας για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Ελπίδων του 2019.

Ο Ευθύμης Κουλούρης αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Άγγελου Αναστιάδη για το Nations League για αυτό και δεν θα βοηθήσει την Εθνική Ελπίδων στα μπαράζ. Αντίθετα, ο Κώστας Τσιμίκας κλήθηκε κανονικά από τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Αναλυτικά η αποστολή για τα παιχνίδια με την Αυστρία στις 16 και 20 Νοεμβρίου:

Κότσαρης (Παναθηναϊκός), Στεργιάκης (Σλάβια), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Τσιμίκας (Ολυμπιακός), Πασαλίδης (Αστέρας Τρίπολης), Σάλιακας (Ολυμπιακός), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Νικολάου (Ολυμπιακός), Μαυρομάτης (Παναθηναϊκός), Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Ανδρούτσος (Ολυμπιακός), Στάικος (Παναθηναϊκός), Καραχάλιος (Λεβαδειακός), Μασούρας (Ολυμπιακός), Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), Κωτσόπουλος (Ατρόμητος), Μωραΐτης (Παναχαϊκή), Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Λημνιός (ΠΑΟΚ), Λάμπρου (ΠΑΟΚ), Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Χατζηγιοβάνης (Παναθηναϊκός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.