Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Εθνική ο Βλαχοδήμος

Επίσημο: Στην Εθνική ο Βλαχοδήμος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2018 17:46
Την έγκρισή της στο αίτημα της Εθνικής Ελλάδος να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έδωσε η FIFA και πλέον το μόνο που απομένει είναι το επίσημο κάλεσμά του.

Το «πράσινο φως» προκειμένου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας άναψε η FIFA.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι το αίτημα της στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για την κλήση του 24χρονου γκολκίπερ στην Εθνική έγινε δεκτό και έτσι ο πορτιέρο της Μπενφίκα είναι πλέον διαθέσιμος προς κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαχοδήμος είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Γερμανίας, κατακτώντας και το Euro U21 του 2017 ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική ανδρών της «νασιοναλμανσάφτ» και έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (F.I.F.A.) γνωστοποίησε σήμερα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απόφασή της, βάσει της οποίας ο ποδοσφαιριστής Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας Ομάδα.

Βάσει του σκεπτικού του ανεξάρτητου δικαιοδοτικού οργάνου της Player's Status Committee της F.I.F.A. που έκρινε την υπόθεση, «τα αιτήματα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Βλαχοδήμου γίνονται αποδεκτά και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας από την ανακοίνωση της απόφασης».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της F.I.F.A., ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Η Ελληνική Ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο καθήκον της απέναντι στην Εθνική Ομάδα και τον ποδοσφαιριστή, και αφού ακολούθησε την απαιτούμενη διεθνή πρακτική και διαδικασία, έφτασε στο αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 ενδυναμώνουμε την ομάδα μας με έναν ακόμα παίκτη διεθνούς εμβέλειας και ενισχύουμε το ρόστερ του προπονητή. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Εθνικής Ομάδας τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.