Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» με Χασάν από το «Βικελίδης»

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» με Χασάν από το «Βικελίδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2018 21:04
Με τον Χασάν να σκοράρει (67’) στην επιστροφή του στην ενεργό δράση, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μείωσε στο -4 από την κορυφή και υποχρέωσε τους «κίτρινους» σε τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και 5η στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Σπουδαίο «διπλό» για Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη! Με γκολ του Χασάν οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0 τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, μείωσε στο -4 τη διαφορά από την κορυφή.

Η ομάδα του Μαρτίνς μπήκε δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να προηγηθεί από το 5ο λεπτό όμως ο Φορτούνης αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Γκιγιέρμε βρήκε πάνω στον Χασάν ενώ στο 21’ ο γκολκίπερ του Άρη μπλόκαρε την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου στο δεύτερο δοκάρι.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Πειραιώτες. Ο Άρης ανέβασε ρυθμό και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιά του Ντιγκινί (35’) και διαγώνιο σουτ του Κολάσο (40’) όμως ο Σα αντέδρασε σωστά κρατώντας το μηδέν ως το ημίχρονο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλή στιγμή για τον Άρη, αφού στο 55’ ο Γκαρσία έβγαλε μόνο του τον Γιουνές στη μικρή περιοχή, όμως αυτός αιφνιδιάστηκε και δεν έκανε κοντρόλ με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ.

Στο 59’ ο Μαρτίνς έριξε στο ματς τον Νάτχο αντί του Λάζαρου και ο Ισραηλινός ήταν αυτός που έφτιαξε το γκολ του Ολυμπιακού στο 67’. Ο νεοεισελθόντας άσος έβγαλε τρομερή διαγώνια μπαλιά για τον Κούτρη, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά και ο Χασάν με πλασέ από τη μικρή περιοχή έκανε το 0-1.

Ο Ερέρα πέρασε στο ματς τους Ματίγια, Διαμαντόπουλο και Γκάμα, ωστόσο ο Άρης δεν κατάφερε να βρει απάντηση. Ο Ολυμπιακός αμύνθηκε αποτελεσματικά, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να απειλήσει και έφυγε με σπουδαία νίκη από τη Θεσσαλονίκη, μειώνοντας στο -4 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Στον αντίποδα, ο Άρης γνώρισε ακόμα μια ήττα και υποχώρησε στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.