Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εξάρα κορυφής η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Εξάρα κορυφής η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2018 20:18
Με πρωταγωνιστές τους Στέρλινγκ (2 γκολ, 2 ασίστ) και Αγκουέρο (1 γκολ, 2 ασίστ) η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-1 την Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ» και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 6-1 και σε συνδυασμό την ισοπαλία της Λίβερπουλ στο «Έμιρειτς» πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα πάντα κρίθηκαν από πολύ νωρίς, αφού στο 6’ ο Χεντ υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 1-0 ενώ στο 12’ ο Αγκουέρο διπλασίασε το σκορ μετά από ασίστ του Στέρλινγκ και έφτασε έτσι τα 150 στην Πρέμιερ Λιγκ. Έξι λεπτά μετά (18’) ο Νταβίντ Σίλβα βρήκε και αυτός δίχτυα για το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 30’ με πέναλτι του Ίνγκς.

Αυτό δεν πτόησε τους «πολίτες», αφού στο 45+2’ ο Στέρλινγκ σκόραρε με δυνατό σουτ για το 4-1, ενώ ο ίδιος βρήκε ξανά δίχτυα στο 67’. Το… κερασάκι έβαλε στις καθυστερήσεις ο Σανέ μετά από ασίστ του Στέρλινγκ, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.