Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2018 19:37
Με γκολ των Τοροσίδη (38’) και Ναουέλ (69’) ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή στο… χωράφι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Διακόπηκε για 15 λεπτά το παιχνίδι λόγω δακρυγόνων, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στους «ερυθρόλευκους».

Σ’ ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από επεισόδια στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του Παμπελοποννησιακού και με 2x2 εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την Παναχαϊκή και στο 38’ πήραν το προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Τοροσίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος και σε αυτό έπαιξε ρόλο η 15λεπτη διακοπή στο 52ο λεπτό μετά τις συμπλοκές στις εξέδρες που προκάλεσαν και την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έφτασε στο 0-2 στο 69’ χάρη σε ωραίο τελείωμα του Ναουέλ εντός περιοχής.

Η Παναχαϊκή έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς και στο 79’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Τσελεπίδη όμως ο Γιαννιώτης αντέδρασε σωστά. Έξι λεπτά μετά το γυριστό του Κυνηγόπουλου βρήκε πάνω στον Μιράντα και το 0-2 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.