Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δακρυγόνα και διακοπή στην Πάτρα, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Ολυμπιακό! (vid)

Δακρυγόνα και διακοπή στην Πάτρα, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στον Ολυμπιακό! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2018 19:02
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε για περίπου 15 λεπτά την αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Ολυμπιακού, αφού η χρήση χημικών από την αστυνομία έκανε αδύνατη τη ομαλή συνέχιση της αναμέτρησης. Τραυματίστηκε 35χρονος, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών στους «ερυθρόλευκους».

Ο αγώνας της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας διακόπηκε προσωρινά στο 52ο λεπτό μετά την εκτεταμένη χρήση χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις. Όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας, τόσο στις εξέδρες, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, η ένταση ξεκίνησε όταν αναγνωρίστηκε οπαδός αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν, με τις ομάδες να ζητούν να κλείσουν οι πόρτες προκειμένου ο αέρας να παραμείνει καθαρός. Έμειναν εκεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με την ατμόσφαιρα να έχει καθαρίσει, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όπως ανέφερε ο γιατρός του αγώνα στην κάμερα της Cosmote tv οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, ενημέρωσαν πως από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας 35χρονος άνδρας, χωρίς να υπάρχουν ωστόσο πληροφορίες για το πως τραυματίστηκε.

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Σε περίπτωση που ο παρατηρητής αγώνα ή η έκθεση της αστυνομίας καταγράψει λεπτομερώς τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, τότε οι «ερυθρόλευκοι» με βάση και το δεδικασμένο που υπάρχει από την περίπτωση της ΑΕΚ από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τους Πειραιώτες, κινδυνεύει σοβαρά με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα εφόσον τα επεισόδια συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 4β.

Η αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά στην Cosmote TV:

«Παραπονούμαστε επίσημα σαν ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα έκανε η αστυνομία. Στις κερκίδες βρίσκονται άνθρωποι που ζουν κατά βάση στην Πάτρα και όχι στην Αθήνα. Τσακώνονταν δύο δεκαπεντάχρονα και οι διμοιρία πέταξε δακρυγόνα. Αν κρίνονται τα ματς και οι διοργανώσεις από την αστυνομία, τότε εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει τι έχει κάνει αυτή την στιγμή η αστυνομία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.