Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπόκα εναντίον Ρίβερ στον τελικό!

Κόπα Λιμπερταδόρες: Μπόκα εναντίον Ρίβερ στον τελικό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2018 15:29
Η Μπόκα Τζούνιορς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παλμέιρας στο Σάο Πάουλο και προκρίθηκε στο διπλό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θ' αντιμετωπίσει τη μεγάλη της αντίπαλο Ρίβερ Πλέιτ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον διπλό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Μπόκα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Παλμέιρας στο Σάο Πάουλο και σε συνδυασμό με τη νίκη (2-0) στο «Μπομπονέρα» πήρε το εισιτήριο για τον τελικό. Το γκολ του Αμπίλα στο 18’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αργεντινούς, οι Βραζιλιάνοι έφεραν… τούμπα το ματς με τους Λουάν (53’) και Γκόμεζ (61’ πεν.) όμως η Μπόκα απάντησε στο 70’ με σουτ του Μπενεντέτο και έβαλε τέλος στα όνειρα των γηπεδούχων για την μεγάλη ανατροπή.

Μια μέρα νωρίτερα, η Ρίβερ του Νάτσο Σκόκο πήρε επική πρόκριση για τον τελικό, επικρατώντας με 2-1 της Γκρέμιο στη Βραζιλία χάρη σε πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Γκρέμιο είχε φύγει νικήτρια με 1-0 στον πρώτο αγώνα στο Μονουμεντάλ, αλλά στη ρεβάνς οι «μιγιονάριος» αν έχαναν με 1-0 έως το 81΄ κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πάρουν την πρόκριση χάρη στα εκτός έδρας γκολ. Ο Μπορέ ισοφάρισε στο 82’ σε 1-1 και στο 90+5’ ο Μαρτίνες έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα του πέναλτι, το οποίο δόθηκε μετά από χρήση του VAR.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου στο «Μπομπονέρα» και η ρεβάνς θα διεξαχθεί τρεις εβδομάδες μετά (28 Νοεμβρίου) στο «Μονουμεντάλ».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.