Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έστησε πάρτι στο «Ολίμπικο» η Ίντερ

Σέριε Α: Έστησε πάρτι στο «Ολίμπικο» η Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2018 00:28
Με πρωταγωνιστή τον Ικάρντι (2 γκολ) η Ίντερ κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και έπιασε την Νάπολι στην 2η θέση της Σέριε Α.

Τις 6 διαδοχικές νίκες στην Σέριε Α έφτασε η Ίντερ μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Λάτσιο στη Ρώμη. Οι «νερατζούρι» «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο μέρος και με τη νίκη έπιασαν την Νάπολι στην 2η θέση με 22 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι «λατσιάλι» δεν κατάφεραν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή ήττα που τους στέρησε το σεντόνι και έμειναν στην 4η θέση με 18.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπήκε δυνατά στο ματς αλλά στο 17’ χρειάστηκε την σωτήρια επέμβαση του Μιράντα σε τετ-α-τετ του Ιμόμπιλε για να κρατήσει το μηδέν. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 28’ με κοντινό σουτ του Ικάρντι, έπειτα από όμορφη ασίστ του Βεσίνο. Η Ίντερ συνέχισε την πίεση και στο 39’ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δυνατό αριστερό σουτ του Μπρόζοβιτς έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάτσιο έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Μάρουσιτς (67’) δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χαντάνοβιτς. Τα πάντα τελείωσαν και τυπικά στο 70’, με τον Ικάρντι να βάζει το… κερασάκι με όμορφη ενέργεια και τελείωμα εντός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.