Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το αήττητο του Παναθηναϊκού

Σούπερ Λιγκ: Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το αήττητο του Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2018 23:32
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έσπασε το αήττητο του «τριφυλλιού» και με 8x8 φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Πρίγιοβιτς (51’) και Λημνιός (76’) τα γκολ του «Δικέφαλου» μετά από ισάριθμες ασίστ του Ζαμπά.

Στα «ασπρόμαυρα» βάφτηκε ακόμα ένα ντέρμπι στην Σούπερ Λιγκ, αφού ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και έκανε το 8x8. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, ήταν κυρίαρχος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και με τη νίκη πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να είχαν από μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν με το... καλημέρα. Στο 2’ το σουτ του Βιεϊρίνία εντός περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 6’ ο Μπουζούκης έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μακέντα, αυτός πέρασε τον Πασχαλάκη αλλά ο Βαρέλα έβαλε σωστά το σώμα του και γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από το 0-1.

Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεση του και πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 30’ ο Διούδης πραγματοποίησε πολύ μεγάλη επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, ενώ στο 45+1’ ο Σέρβος φορ επιχείρησε νέα κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία του «τριφυλλιού».

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 49’ ο Διούδης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπίσεσβαρ αλλά δύο λεπτά μετά ο εξαιρετικός Ζαμπά έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Πρίγιοβιτς κι αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, σκοράροντας σε ακόμα ένα ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει άμεσα (55’) με σουτ του Μπουζούκη, το οποίο πέρασε λίγο έξω, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει, είχε τρεις καλές στιγμές με σουτ του Ελ Καντουρί (57’) και δύο κεφαλιές του Μάτος (59’, 63’) και στο 76’ «κλείδωσε» το ματς. Ο Λημνιός πήρε τη θέση του Μπίσεσβαρ και στην πρώτη επαφή του με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Διούδη, γράφοντας το 2-0, ύστερα από τη νέα ασίστ του Ζαμπά.

Ο Δώνης έριξε στο ματς τους Μουνιέ και Κάτσε αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απειλήσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έκανε το 8x8 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή.

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (82’ Ουάρντα), Πέλκας (53’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (76’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς.

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Δώνης (77’ Μουνιέ), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (64’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Καμπετσής (77’ Κάτσε), Μακέντα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.