Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έσωσε την παρτίδα στο 90+3’ η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Έσωσε την παρτίδα στο 90+3’ η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2018 00:48
Η Νάπολι βρέθηκε «αγκαλιά» με σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν όμως η γκολάρα του Ντι Μαρία στο 90+3’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο «Παρκ ντε Πρένς» και κράτησε ζωντανούς τους Παριζιάνους στο κόλπο της πρόκρισης.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ η Νάπολι έφτασε μία «ανάσα» από το διπλό στο Παρίσι, που θα της έδινε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο η Παρί ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+3’ με τον Ντι Μαρία και διατηρήθηκε στο -1 από τους «παρτενοπέι» αλλά και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Παρκ ντε Πρένς» και είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Στο 24’ ο Μέρτενς είχε δοκάρι για να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε ο Ινσίνιε πέντε λεπτά μετά με υπέροχο πλασέ στην κίνηση.

Η Παρί πίεσε για την ισοφάριση και στο 61’ έφτασε στο 1-1 χάρη σε αυτογκόλ του Μάριο Ρούι, ο οποίος στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα. Η Νάπολι δεν πτοήθηκε και στο 77’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μέρτενς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κόντρα με τον Μαρκίνιος και έκανε το 1-2.

Η τελευταία λέξη άνηκε όμως στους Παριζιάνους, αφού στο 90+3’ ο Ντι Μαρία σκόραρε με απίθανο σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Περίπατος για Λίβερπουλ

Στο άλλο παιχνίδι η Λίβερπουλ διέλυσε με 4-0 τον Ερυθρό Αστέρα στο «Άνφιλντ» και πέρασε στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς.

Οι Σέρβοι άντεξαν μόνο 20 λεπτά, αφού σ’ εκείνο το σημείο ο Φιρμίνο άνοιξε το σκορ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Τη σκυτάλη πήρε ο Σαλάχ, ο οποίος στο 45’ σκόραρε με κοντινό πλασέ, ενώ στο 51’ έκανε το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και έφτασε τα 50 γκολ σε 65 συμμετοχές με τη φανέλα των «κόκκινων».

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 78ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεν. Ο Μανέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπόριαν νίκησε τον Σενεγαλέζο με τη βοήθεια του δοκαριού. Ωστόσο, ο άσος της Λίβερπουλ πήρε το αίμα του πίσω δύο λεπτά μετά διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Στάριτζ.

Βαθμολογία:

1. Λίβερπουλ 6 (7-3)
2. Νάπολι 5 (3-2)
3. Παρί Σεν Ζερμέν 4 (10-6)
4. Ερυθρός Αστέρας 1 (1-10)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.