Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ντόρτμουντ έριξε 4αρα στην Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Ντόρτμουντ έριξε 4αρα στην Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/10/2018 00:33
Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 4-0 την Ατλέτικο στο «Βεστφάλεν» και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Μοιρασιά για Μπριζ και Μονακό (1-1) που όλα δείχνουν ότι θα παλέψουν για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Την πιο βαριά ήττα της επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε γνώρισε η Ατλέτικο, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν στο 38’ έστω και με δόση τύχης, αφού το σουτ του Βίτσελ κόντραρε στον Σαούλ και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-0. Η Ατλέτικο είχε τρία καλά σουτ με τον Σαούλ αλλά δεν κατάφερε να βρει απάντηση και στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Φαβρ «καθάρισαν» το ματς. Ο Γκερέρο πέρασε στο ματς στο 63’ και πέτυχε δύο γκολ (73’, 89’), ενώ ενδιάμεσα ο Σάντσο βρήκε κι αυτός δίχτυα (83’) τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Χακίμι, που αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Ρεάλ μοίρασε τρεις ασίστ.

Μοιρασιά στο Μπριζ

Στο άλλο ματς, Μπριζ και Μονακό έψαχναν τη νίκη που θα τις κρατούσε ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά το 1-1 στο Βέλγιο τις αφήνει ουσιαστικά να παλεύουν για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Τιερί Ανρί έχασε νωρίς με τραυματισμό τον Γιόβετιτς αλλά στο 31’ πήρε το προβάδισμα με ωραίο τελείωμα του Σιλά. Ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 και στο 39’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Γουέσλι για το τελικό 1-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.