Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το ντέρμπι βάφτηκε «ασπρόμαυρο» (video)

Σούπερ Λιγκ: Το ντέρμπι βάφτηκε «ασπρόμαυρο» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2018 21:06
Με τον Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ (36’ πεν., 84’) και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και συνεχίζει χωρίς απώλειες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον Άρη. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 τους «κίτρινους» στο «Κλ. Βικελίδης» και έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα. Και τα δύο γκολ για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι. Την υπογραφή του στη νίκη έβαλε και ο Πασχαλάκης, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Γιουνές στο 66ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Άρη, αφού στο 2’ ο Ματέο Γκαρσία άνοιξε το σκορ με ωραίο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Το γκολ επηρέασε τον ΠΑΟΚ που δυσκολεύονταν να βρει ρυθμό και μάλιστα κινδύνεψε σε δύο περιπτώσεις με ένα δεύτερο τέρμα. Στο 9’ το απευθείας φάουλ του Γκάμα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 12’ ο Ντιγκινί έφυγε στην αντεπίθεση αλλά προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση χωρίς επιτυχία αντί να δώσει έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Γκάμα.

Σταδιακά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 26’ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, όμως ο Κουέστα πραγματοποίησε διπλή μεγάλη επέμβαση σε προσπάθειες των Πρίγιοβιτς και Πέλκα. Ο Άρης απάντησε στο επόμενο λεπτό με καλό σουτ του Γκάμα (27’) όμως στο 35’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Τζανακάκη ύστερα από γύρισμα του Βιερίνια. Ο Πρίγιοβιτς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και το 1-1 ήταν γεγονός.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Ουάρντα αντί του αρνητικού Ζαμπά. Ο Αιγύπτιος έδωσε βοήθειες στον ΠΑΟΚ όμως στο 65’ λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος αφού υπέπεσε σε πέναλτι μετά από άτσαλο μαρκάρισμα στον Γκάμα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του Ιταλού, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά πανηγύρισαν την απόκρουση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση του Γιουνές.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κράτησε το 1-1 και στο 69’ ο «Δικέφαλος» είχε μεγάλη στιγμή με σουτ του Ουάρντα (λίγο άουτ) για να φέρει… τούμπα το σκορ. Αυτό έγινε στο 84’ όταν μετά από πάσα του Ουάρντα στον Ελ Καντουρί, ο Μαροκινός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πρίγιοβιτς με ωραία προβολή έκανε το 1-2. Ο Άρης δεν κατάφερε να βρει απάντηση και ο ΠΑΟΚ έφυγε με μεγάλη νίκη από το «Κλ. Βικελίδης».

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Βέλεθ (24’ Σόουζα), Μαβράι, Σιώπης, Μπάσα (54’ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές (71’ Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (46’ Ουάρντα), Πέλκας (62’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85’ Καρέλης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.