Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε Σεβίλλη, έχασε Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Κέρδισε Σεβίλλη, έχασε Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2018 00:07
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 4-2 την Σεβίλλη και επέστρεψε στην πρώτη θέση, ωστόσο έχασε με τραυματισμό τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πρόλαβε να σημειώσει γκολ και ασίστ. Τρομερές επεμβάσεις από Τερ Στέγκεν.

Πύρρειος νίκη για την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε με 4-2 της Σεβίλλης στο παιχνίδι κορυφής στο «Καμπ Νου» αλλά έχασε με τραυματισμό τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός τραυματίστηκε άσχημα στο χέρι και οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα χάσει τα δύο ερχόμενα παιχνίδια με Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «Λίο» αποχώρησε στο 26ο λεπτό, έχοντας προλάβει να σημειώσει γκολ και ασίστ. Στο 2’ τροφοδότησε τον Κουτίνιο και αυτός με τρομερό τελείωμα έκανε το 1-0 ενώ στο 12’ ο Αργεντινός σκόραρε με ιδανικό πλασέ και έφτασε τα 32 γκολ (και 15 ασίστ) απέναντι στους Ανδαλουσιανούς.

Η Σεβίλλη δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος, καθώς με εξαίρεση το δοκάρι του Αράνα στο 6’, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, στάθηκε τυχερή που πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 αφού στις καθυστερήσεις ο Ράκιτιτς βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Βάτσλικ.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σουάρες (54’, 58’), ο οποίος αστόχησε από θέση βολής. Η απάντηση της Σεβίλλης ήρθε στο 61’ με τον Τερ Στέγκεν να πραγματοποιεί διπλή τεράστια απόκρουση σε κεφαλιά του Σίλβα και εν συνεχεία σε πλασέ του Βάθκεθ. Ένα λεπτό μετά ο Σουάρες κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0 των Καταλανών.

Οι Σεβιγιάνοι δεν τα παράτησαν και στο 79’ μείωσαν σε 3-1 έστω και με δόση τύχης, αφού το σουτ του Σαράμπια βρήκε στον Λεγκλέ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός πορτιέρο ανέλαβε ξανά δράση στο 86’, πραγματοποιώντας νέα μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Σαράμπια και Μπεν Γιεντέρ.

Τα πάντα τελείωσαν στο 88’ με τον Ράκιτιτς να βρίσκει δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του για το 4-1. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση από τον Μουριέλ για το τελικό 4-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.