Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Ριζούπολη η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε από τη Ριζούπολη η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 21:06
Παρότι δεν έβγαλε μάτια με την απόδοση της, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και «έσβησε» την τιμωρία των τριών βαθμών που της επιβλήθηκε από τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μάνταλος (35’) και Λιβάγια (85’) οι σκόρερ.

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν, η ΑΕΚ δεν ήταν καλή κόντρα στον Απόλλωνα ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-0 στη Ριζούπολη και «έσβησε» το -3 που της επιβλήθηκε.

Το αμυντικό παιχνίδι των γηπεδούχων έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία αδυνατούσε να βρει τον τρόπο για να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Χουάντερσον. Με εξαίρεση ένα σουτ του Λιβάγια στο 23’, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν φάση της προκοπής στο πρώτο μισάωρο και στο 32’ χρειάστηκαν την επέμβαση του Μπάρκα σε δυνατό σουτ του Ακόστα για να κρατήσουν το 0-0.

Η «Ένωση», που είχε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, γλίτωσε το γκολ και τρία λεπτά μετά πήρε αυτή το προβάδισμα. Ο Μάνταλος έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Μπακασέτα, απέφυγε ωραία τον Βαφέα και με εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Χουάντερσον για το 0-1, σκορ που έμεινε ως το ημίχρονο.

Με μια αλλαγή ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Αλέφ να παίρνει τη θέση του Μοράν, που αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλο. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο 45ο λεπτό, καθώς η ΑΕΚ είχε την υπεροχή αλλά δυσκολεύονταν να βγάλει καθαρές φάσεις για γκολ. Μια κεφαλιά του Λιβάγια στο 47’ και μια άστοχη προβολή του Μάνταλου από θέση βολής στο 82’ ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η «Ένωση», η οποία όμως δεν το πλήρωσε.

Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει και τα πάντα τελείωσαν στο 85’, με τον Λιβάγια να σκοράρει με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έπειτα από γύρισμα του Κλωναρίδη για το τελικό 0-2.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Κονέ, Τριάδης, Οριουέλα, Βαφέας, Γκίνο, Ντούρσο (78' Γκονζάλες), Μπεντινέλι, Ακόστα (76' Σικαμπάλα).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν (46' Αλεφ), Σιμόες, Μπακασέτας (75' Μπογέ), Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε (61' Κλωναρίδης).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.