Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σίτι έριξε πεντάρα στη Μπέρνλι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σίτι έριξε πεντάρα στη Μπέρνλι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 20:52
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ» και πέρασε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Ντε Μπρόινε.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το παιχνίδι με την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διέλυσε με 5-0 την αντίπαλο της και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Τσέλσι (2-2 με Γιουνάιτεντ) πέρασε προσωρινά μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «πολίτες» είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 17’ άνοιξαν το σκορ με τον Αγκουέρο έπειτα από εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν ωστόσο το δεύτερο γκολ ήρθε στο 54’ μετά από περίεργη φάση. Ο Κορκ φάνηκε να κάνει πέναλτι στον Σανέ, όμως ο ρέφερι άφησε τη φάση παρότι έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα. Οι παίκτες της Μπέρνλι έμειναν στις διαμαρτυρίες και ο Μπερνάρντο Σίλβα σκόραρε από κοντά έπειτα από γύρισμα του Νταβίντ Σίλβα. Δύο λεπτά μετά ο Φερναντίνιο βρήκε κι αυτός δίχτυα με εξαιρετικό τελείωμα για το 3-0.

Στο 58’ όλο το «Έτιχαντ» σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του. Το σκορ δεν άλλαξε έως το 84’ όταν ο Μαχρέζ με τρομερό σουτ «έγραψε» το 4-0. Το… κερασάκι έβγαλε στο 90’ ο Σανέ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 έπειτα από ασίστ του Μεντί.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.