Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2018 18:38
Με σουτ-«κεραυνό» του Χατζηθεοδωρίδη (72’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας τη ξέφρενη πορεία του.

Δεν σταματάνε πουθενά οι «μπέμπηδες» του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, έφτασε τις 6 νίκες σε 7 παιχνίδια και πλέον ετοιμάζεται για το πρόγραμμα… βουνό, αφού ακολουθούν διαδοχικά ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε εκρηκτικό πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 2’ ο Καμπετσής έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με τον Κότνικ να διώχνει με δυσκολία, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου έχασε τη μπάλα από τα χέρια του, όμως στη συνέχεια πραγματοποίησε εξ επαφής επέμβαση σε πλασέ του Καμπετσή και κράτησε με τη βοήθεια του δοκαριού το μηδέν. Στο 7’ ο Σλοβένος έκανε νέα απόκρουση σε μακρινό σουτ του Μπουζούκη, ενώ στο 29’ «έβγαλε» με γροθιές τη σέντρα-σουτ του Χατζηγιοβάνη.

Ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες του Πανιωνίου. Στο 34’ ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έκανε πολύ κακό πλασέ, ενώ στο 39’ το σουτ του Ντερμισάι πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίαζε την ίδια εικόνα με το ξεκίνημα ωστόσο στο 43’ «άγγιξε» το 1-0, με τον Μακέντα να πλασάρει άουτ από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, όμως σε αντίθεση με το πρώτο μέρος δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κότνικ. Η λύση ήρθε από τον πάγκο, αφού στο 63’ ο Δώνης έριξε στο ματς τον Χατζηθεοδωρίδη και δέκα λεπτά μετά ο Έλληνας άσος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, ανοίγοντας το σκορ με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «πράσινοι» έκαναν σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους «κυανέρυθρους» και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (77' Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (82' Σέχου), Μακέντα, Καμπέτσης (63' Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89' Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.