Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Βραζιλία «ξέρανε» την Αργεντινή στο 90+3’

Η Βραζιλία «ξέρανε» την Αργεντινή στο 90+3’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2018 00:33
Με γκολ του Μιράντα στο 90+3’ η Βραζιλία κέρδισε με 1-0 την Αργεντινή σε φιλικό clasico που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία.

Η Βραζιλία ήταν η νικήτρια στο φιλικό ντέρμπι με την Αργεντινή που έγινε στη Σαουδική Αραβία. Η «αλμπισελέστε» χωρίς τον Λιονέλ Μέσι στην αποστολή το πάλεψε ως το τέλος απέναντι στη «Σελεσάο» αλλά «λύγισε» στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι μόνο φιλικό δεν θύμιζε, αφού η αναμέτρηση είχε αρκετό πάθος, ένταση και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Ένα φάουλ του Ντιμπάλα που πέρασε λίγο άουτ (30’) και ένα σουτ του Ικάρντι στο 51’ ήταν οι καλύτερες στιγμές της Αργεντινής, που είχε στον πάγκο τον Λιονέλ Σκαλόνι σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή.

Στον αντίποδα, η Βραζιλία «άγγιξε» το γκολ στο 28’, με τον Οταμέντι να διώχνει στη γραμμή την κοντινή κεφαλιά του Μιράντα. Ακολούθησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με Αρτούρ (70’), Καζεμίρο (85’) και το γκολ ήρθε στο 90+3’. Ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Ρομέρο έκανε άστοχη έξοδο και ο Μιράντα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 υπέρ της ομάδας του Τίτε!

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Ρομέρο, Οταμέντι, Πετσέλα, Ταλιαφίκο (62' Ακούνια), Σαράβια, Μπατάλια, Παρέδες, Λο Σέλσο (73' Σάλβιο), Ντιμπάλα (58' Λαουτάρο Μαρτίνες), Κορέα (67' Περέιρα), Ικάρντι (88' Σιμεόνε)

Βραζιλία (Τιτέ): Αλισον, Μιράντα, Μαρκίνιος, Φιλίπε Λουίς, Ντανίλο (53' Φαμπίνιο), Καζεμίρο, Αρτούρ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Νεϊμάρ, Γκάμπριελ Ζέσους (65' Ριτσάρλισον).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.