Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Όλοι οι προπονητές βρίσκονται υπό πίεση»

Σκίμπε: «Όλοι οι προπονητές βρίσκονται υπό πίεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2018 00:38
Απογοητευμένος για την άσχημη ήττα της Εθνικής στο Τάμπερε εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος σε ερώτηση για το μέλλον του τόνισε πως πάντα οι προπονητές νιώθουν πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Προφανώς και τα πράγματα δεν είναι εύκολα και θα πρέπει να κερδίσουμε με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά στην Αθήνα, αλλά η Φινλανδία έχει το προβάδισμα», ανέφερε αρχικά ο Σκίμπε στην κάμερα της Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Η Φινλανδία έπαιξε καλά. Δεν μας βοήθησε το γεγονός ότι ο Σωκράτης αποχώρησε. Από εκεί και πέρα δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και μετά δεχθήκαμε το 2ο γκολ λίγο πριν τη λήξη, ενώ δεν μας δόθηκε και ένα καθαρό πέναλτι».

Για το κλίμα που επικρατεί μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα: «Σίγουρα κανείς δεν είναι ευχαριστημένος, όμως πρέπει να στέκεσαι στο ύψος σου και να δώσουμε απαντήσεις στο επόμενο ματς».

Στη συνέχεια ο Σκίμπε μίλησε στην κάμερα του Epsilon και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα: «Πάντα ένας προπονητής είναι υπό πίεση, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την πιθανότητα που έχουμε στο επόμενο ματς στην Αθήνα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.