Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Εμπαπέ... έσωσε την Γαλλία, νέο σόου της Ισπανίας

Ο Εμπαπέ... έσωσε την Γαλλία, νέο σόου της Ισπανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2018 01:44
Η Γαλλία βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Ισλανδία σε φιλικό στο Γκινγκάμπ αλλά ένα αυτογκόλ στο 86’ από το σουτ του Εμπαπέ και το εύστοχο πέναλτι του τελευταίου στο 90’ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2 και διατήρησαν το αήττητο των «τρικολόρ».

Με την πρώτη της ήττα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ «φλέρταρε» η Γαλλία. Οι «τρικολόρ» έχαναν με 0-2 στο 85’ από την Ισλανδία, ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι «τρικολόρ» έσωσαν την παρτίδα (2-2) και έφτασαν τα 14 συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν παρέταξε την ομάδα με κάποιες αλλαγές και στο πρώτο ημίχρονο είδε την ομάδα του να δέχεται 10 σουτ, το χειρότερο στατιστικό της Γαλλίας την τελευταία δεκαετία. Οι Ισλανδοί προηγήθηκαν στο 36’ με υπέροχο πλασέ του Μπιάρνασον, ενώ είχαν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, όμως ο Γιορίς πραγματοποίησε μερικές μεγάλες επεμβάσεις.

Το 0-2 έγινε τελικά στο 58’ με κεφαλιά του Άρνασον όμως κάπου εκεί ήρθε η ώρα του Εμπαπέ. Ο Γάλλος άσος μπήκε στο ματς στο 60’ και από δικό του σουτ στο 86’ ήρθε το αυτογκόλ του Έλιοφσον. Τέσσερα λεπτά μετά ο Εμπαπέ σκόραρε το πρώτο πέναλτι της καριέρας του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Τεσσάρα η Ισπανία

Σε άλλο φιλικό, η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε διέλυσε με 4-1 την Ουαλία στο Κάρντιφ, ένα μήνα μετά το εμφατικό 6-0 επί της Κροατίας για το Nations League.

Ο φορμαρισμένος Πάκο Αλκάθερ με δύο γκολ (8’, 29’) και ο Σέρχιο Ράμος (19’) «καθάρισαν» από το πρώτο μισάωρο την νίκη για τους «φούριας ρόχας». Ο Μπάρτρα έκανε το 0-4 στο 75’ ενώ οι Ουαλοί, που έπαιζαν χωρίς τον Μπέιλ, πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 89’ με τον Βόουκς.

Με αυτό το παιχνίδι, οι Ισπανοί έφτασαν τα 27 σερί ματς χωρίς ήττα και θέλουν άλλα 8 για να ισοφαρίσουν το καλύτερο σερί του κόσμου, που ανήκει στους ίδιους (35 - σταμάτησε το 2009).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.