Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: «Διπλό» στην Πολωνία και 2x2 η Πορτογαλία

Nations League: «Διπλό» στην Πολωνία και 2x2 η Πορτογαλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/10/2018 23:53
Η Πορτογαλία κέρδισε με 3-2 την Πολωνία στο Χορζόφ, έκανε το 2x2 στον όμιλο και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στο Final Four του θεσμού.

Τι και αν λείπει ο Ρονάλντο; Η Πορτογαλία πέρασε με 3-2 από την έδρα της Πολωνίας και έκανε το 2x2 στον 3ο όμιλο της League A. Έτσι βρίσκεται στο +5 από Πολωνούς και Ιταλούς, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους την επόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το προβάδισμα με κεφαλιά του φορμαρισμένου Πιάτεκ στο 18’. Έτσι ο 23χρονος συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του με το εθνόσημο και έδωσε συνέχεια στην εξαιρετική σεζόν που διανύει, καθώς μετράει ήδη 9 τέρματα στη φετινή Σέριε Α με τη φανέλα της Τζένοα.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους Πολωνούς. Στο 31’ οι Ίβηρες συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Αντρέ Σίλβα σκόραρε από κοντά για το 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε πριν το ημίχρονο αφού στο 42’ ο Ράφα Σίλβα ξεπέρασε τον Φαμπιάνσκι και ο Γκλικ στην προσπάθεια του να τον κόψει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπερνάρντο Σίλβα με τρομερή ατομική ενέργεια, πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα για το 1-3 στο 52’. Το μόνο που κατάφερε η Πολωνία ήταν να μειώσει στο 77’ με τον Μπλατζικόφσκι για το τελικό αποτέλεσμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.