Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Δανός διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δανός διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/10/2018 14:57
Ο Μαντς - Κρίστοφερ Κριστόφερσεν από τη Δανία θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ακόμα ένας ξένος διαιτητής επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει ντέρμπι στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον 35χρονο Δανό Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν, ο οποίος θα είναι ο άρχοντας του αγώνα στο κυριακάτικο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πρόκειται για διαιτητή β' κατηγορίας της UEFA. Δεν έχει σφυρίξει αγώνα ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, ενώ φέτος τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει διευθύνει ήταν το Σκεντίγια-Σερίφ (1-0), το Γκλέναβον-Μόλντε (2-1) και το Ρόζενμποργκ-Κορκ (3-0) για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπως και το Βίντι-ΜΠΑΤΕ (0-2) για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης.

Στα 14 ευρωπαϊκά και διεθνή ματς που έχει διευθύνει, έχει υποδείξει μόλις τρία πέναλτι, έχει μέσο όρο 5,2 κίτρινες ανά αγώνα, ενώ συνολικά έχει δείξει τέσσερις φορές κόκκινη κάρτα. Όσον αφορά στα παιχνίδια του δανέζικου πρωταθλήματος, ο Κριστόφερσεν έχει εμπειρία 149 αγώνων, στους οποίους έχει υποδείξει συνολικά 26 πέναλτι, βγάζει μέσο όρο τέσσερις κίτρινες ανά παιχνίδι, ενώ έχει δείξει συνολικά 21 φορές την κόκκινη.

Βοηθοί του στο ντέρμπι της Κυριακής θα είναι οι συμπατριώτες του Ντένις Βόλεμπεργκ Ράσμουσεν και Λαρς Χούμελγκααρντ, ενώ 4ος θα είναι ο Τζήλος, όπως συνέβη και την περασμένη Κυριακή στο «Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής:


Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Πανιώνιος-Άρης (18:15): Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (19:00): Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (20:30): Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Λαμία-ΟΦΗ (16:00): Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (18:15): Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00): Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (20:30): Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν (Δανία)

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Ξάνθη-ΑΕΛ (19:00): Γιώργος Λάμπρου (Εύβοιας)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.