Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή στο 87’ για Σίτι, μεγάλο comeback η Λιόν

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή στο 87’ για Σίτι, μεγάλο comeback η Λιόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2018 01:36
Με γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 87’΄η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Χόφενχαίμ στη Γερμανία και πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Μεγάλο comeback για Λιόν, 2-2 με Σαχτάρ.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από 44 δευτερόλεπτα, αλλά έκανε την ανατροπή και με γκολ του Νταβίντ Σίλβα στο 87' επιβλήθηκε με 2-1 της Χόφενχαϊμ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στα 44 δευτερόλεπτα ο Μπελφοντίλ πλάσαρε εύστοχα τον Έντερσον για το 1-0. Η απάντηση των «πολιτών» ήταν άμεση, αφού στο 8’ ο Αγκουέρο ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από σέντρα του Σανέ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πίεσε ασφυχτικά για την ανατροπή, αλλά χρειάστηκε το λάθος του Πος στο 87’, με τον Σίλβα να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 1-2.

Μεγάλο comeback η Λιόν


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή στο 87’ για Σίτι, μεγάλο comeback η Λιόν
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λιόν βρέθηκε να χάνει με 0-2 στην έδρα της (κεκλεισμένων των θυρών) από την Σαχτάρ, όμως στο δεύτερο μέρος έφερε το σκορ στα ίσα (2-2) και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου.

Οι Ουκρανοί απέκτησαν ισχυρό προβάδισμα με δύο γκολ του Μοράες, το πρώτο στο 44’ με πλασέ στο πρώτο δοκάρι και το δεύτερο στο 55’ με εξαιρετικό τελείωμα από πλάγια θέση.

Ωστόσο οι «λιονέ» έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στην ισοφάριση μέσα σε δύο λεπτά. Στο 70’ ο Ντεμπελέ μείωσε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φεκίρ και στο 72’ ο Ντουμπουά σκόραρε από κοντά για το 2-2 που έμεινε ως το φινάλε.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Λιόν 4 (4-3)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (3-3)
3. Σαχτάρ 2 (4-4)
4. Χοφενχάιμ 1 (3-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.