Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο μηδέν η Γιουνάιτεντ, 2x2 με Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Στο μηδέν η Γιουνάιτεντ, 2x2 με Ντιμπάλα η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2018 01:16
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 0-0 με την Βαλένθια στο «Όλντ Τράφορντ» και η κρίση ολοένα και μεγαλώνει. Από την άλλη η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Γιούνγκ Μπόις χάρη σε χατ-τρικ του Ντιμπάλα.

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια στο «Όλντ Τράφορντ». Έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του έμεινε χωρίς νίκη για 4ο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι.

Κακό παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Γιουνάιτεντ να είχε την κατοχή αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσει. Στην επανάληψη οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν την απόδοση τους αλλά κινδύνεψαν σε δύο περιπτώσεις από τις «νυχτερίδες», με τους Γκέδες (47’) και Μπατσουαγί (67’) να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Στον αντίποδα, ο Νέτο σταμάτησε δύο φορές τον Λουκάκου, ενώ στο 86’ το απευθείας φάουλ του Ράσφορντ σταμάτησε στο δοκάρι.

2x2 με Ντιμπάλα η Γιουβέντους


Τσάμπιονς Λιγκ: Στο μηδέν η Γιουνάιτεντ, 2x2 με Ντιμπάλα η Γιουβέντους
Με τον Ντιμπάλα να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Γιούνγκ Μπόις στο Τορίνο και έκανε το 2x2 στον όμιλο.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν προβλημάτισε την Γιουβέντους, η οποία έφτασε σε άνετη εντός έδρας νίκη επί της Γιούνγκ Μπόις.

Μόλις στο 5’ ο Μπονούτσι έβγαλε τρομερή μακρινή μπαλιά για τον Ντιμπάλα κι αυτός με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Ο ίδιος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 στο 22’, ενώ στο 49’ είχε δοκάρι για να ολοκληρώσει το χατ-τρικ.

Αυτό έγινε στο 69’ ύστερα από ωραία ομαδική ενέργεια των γηπεδούχων, που δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα. Μάλιστα στο 78’ οι Ελβετοί έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καμαρά.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.