Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Κέρδισε τη Μπάγερν και έπιασε κορυφή η Χέρτα

Μπουντεσλίγκα: Κέρδισε τη Μπάγερν και έπιασε κορυφή η Χέρτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2018 00:05
Η εκπληκτική Χέρτα κέρδισε με 2-0 την Μπάγερν στο Βερολίνο και την έπιασε στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Λίγες μέρες μετά την εντός έδρας γκέλα από την Άουγκσμπουργκ (1-1), η Μπάγερν ηττήθηκε με 2-0 από την Χέρτα στο Βερολίνο και γνώρισε την πρώτη της ήττα με τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο της.

Οι Βαυαροί μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο είχαν δύο καλές στιγμές με κεφαλιές των Μπόατενγκ (14’) και Λεβαντόφσκι (19’). Η Χέρτα απάντησε στο 22’ με κοντινή κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς (απέκρουσε με το ένα χέρι ο Νόιερ) και στη συνέχεια της φάσης ο Μπόατενγκ έκανε ανόητο πέναλτι στον Καλού. Ο Ιμπίσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0.

Η Μπάγερν θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα με τον Ριμπερί, όμως η Χέρτα κράτησε το μηδέν και στο 44’ έφτασε σε δεύτερο γκολ με δυνατό πλασέ του Ντούντα, ο οποίος έφτασε ήδη τα 5 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος οι πρωταθλητές πάτησαν γκάζι και σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες με Αλάμπα, Χάμες, Γκνάρμπι και Λεβαντόφσκι, ωστόσο πλήρωσαν την αστοχία τους. Ενδεικτικό ότι τελείωσαν το ματς με 23 τελικές, αλλά μόλις 4 στο στόχο. Έτσι, η Χέρτα πήρε τη μεγάλη νίκη και έπιασε τους Βαυαρούς στην κορυφή με 13 βαθμούς, αν και Ντόρτμουντ και Βέρντερ Βρέμης έχουν την ευκαιρία να τους προσπεράσουν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.