Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορυφαίος της FIFA ο Μόντριτς

Κορυφαίος της FIFA ο Μόντριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2018 23:44
Ο Λούκα Μόντριτς έσπασε το δίπολο Κριστιάνο Ρονάλντο - Λιονέλ Μέσι και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2018 στα ετήσια βραβεία που διοργανώνει η FIFA.

Μετά το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του Μουντιάλ και αυτό του κορυφαίου παίκτη της UEFA, ο Λούκα Μόντριτς πήρε και το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς από την FIFA.

Η ψηφοφορία ανέδειξε τον Κροάτη στην κορυφή με τις ψήφους προπονητών, οπαδών, αρχηγών εθνικών ομάδων και δημοσιογράφων (όλοι με βαρύτητα 25% ανά κατηγορία) και έτσι ο άσος της Ρεάλ έσπασε το δίπολο Κριστιάνο Ρονάλντο-Λιονέλ Μέσι. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να κερδίσει και το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» που είναι υπό την αιγίδα του «France Football».

Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας ο Τιμπό Κουρτουά. Το καλύτερο γκολ ήταν αυτό του Μοχάμεντ Σαλάχ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Έβερτον, ενώ παρακάτω παρουσιάζεται και η κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς όπως αναδείχθηκε από την FIFPro:

Ντε Χέα, Ντάνι Αλβες, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καντέ, Αζάρ, Μέσι, Εμπαπέ, Ρονάλντο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.