Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» στο 90+2’ με Χασάν!

Σούπερ Λιγκ: «Απόδραση» στο 90+2’ με Χασάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2018 21:31
Με γκολ του Χασάν στο 90+2’ ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» (1-0) από την έδρα του Πανιωνίου, ο οποίος φωνάζει δικαιολογημένα για ακυρωθέν γκολ του Μασούρα. Δεν είδε ούτε το πέναλτι στον Μπουχαλάκη ο διαιτητής.

Όπως και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάμψε την αντίσταση του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (1-0) και να διατηρήσει το απόλυτο βαθμών στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, προβλημάτισαν με την απόδοση τους και όπως έγινε κόντρα στους Αρκάδες, βρήκαν τη λύση ξανά από τον πάγκο (Χασάν). Από την πλευρά του, οι «κυανέρυθροι» αδικούνται από το τελικό σκορ, αφού εκτός από το γκολ που τους ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, είχαν φάσεις για να σκοράρουν.

Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν κυρίαρχη στο πρώτο 20λεπτο, δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν κατάφερε να βγάλει «καθαρές» φάσεις με εξαίρεση αυτή στο 20’, όταν ο Φετφατζίδης βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Από εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο δίλεπτο 21’-22’ είχαν δύο καλές στιγμές με σουτ του Μασούρα για να ανοίξουν το σκορ. Στο 30’ το σουτ του Τσιλούλη πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Μπουχαλάκης έκοψε σωτήρια τον Κόρμπο και δεν του επέτρεψε να βγει απέναντι από τον Γιαννιώτη. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δυσκολεύονταν να απειλήσει με εξαίρεση ένα καλό σουτ του Γκερέρο (28’) που πέρασε λίγο άουτ.Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, όταν στο 49’ ο Κόρμπος επωφελήθηκε από την κόντρα στον Βούκοβιτς και βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, ο οποίος όμως έκανε σπουδαία επέμβαση. Έξι λεπτά μετά (55’) ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε παρατεταμένο τράβηγμα φανέλας στον Μπουχαλάκη, ωστόσο αυτό δεν ήταν το μόνο διαιτητικό λάθος στο ματς. Κι αυτό διότι στο 63’ ο Μασούρας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γιαννιώτη, αλλά ο βοηθός Σπυρόπουλος ακύρωσε λανθασμένα το γκολ για οφσάιντ.

Η είσοδος του Νάτχο αντί του Φορτούνη δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά στο 67’ ο Ισραηλινός θα μπορούσε να δώσει τη λύση με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Κότνικ, αν και «κρύος» (αντικατέστησε τον τραυματία Μανοΐλοβιτς), κράτησε το μηδέν.

Στο 73’ ο Μαρτίνς έριξε στο ματς και τον Χασάν αντί του Μπουχαλάκη, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 80’ το σουτ του Σπιριντόνοβιτς λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο άσος των γηπεδούχων επιχείρησε νέο σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο ματς και στο 90+2’ κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη. Ο Φετφατζίδης άνοιξε στον Ομάρ, αυτός έκανε με τη μια τη σέντρα από τα δεξιά κι ο Χασάν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-1. Οι Πειραιώτες αν και προβλημάτισαν, πήραν μια σπουδαία νίκη και πέρασαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή με 12 βαθμούς.

Πανιώνιος (Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς (61' Κότνικ), Κούρντι, Ντομίγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Μασούρας (83' Οικονομίδης), Ντουρμισάι

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (73' Χασάν), Ποντένσε (80' Χριστοδουλόπουλος), Φορτούνης (58'Νάτχο), Φετφατζίδης, Γκερέρο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.