Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Από τριάρα σε τριάρα ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ Λιγκ: Από τριάρα σε τριάρα ο Παναθηναϊκός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2018 21:14
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με το άνετο 3-0 τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα. Καμπετσής (5’), Χατζηθεοδωρίδης (45’) και Γιόχανσον (90+3’) οι σκόρερ για τους πράσινους που πέτυχαν 3 γκολ για 3ο σερί ματς, ντεμπούτο με όμορφη ασίστ ο Μακέντα.

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο ο νεανικός Παναθηναϊκός. Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Δώνη επικράτησαν με 3-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ και έφτασαν στην 4η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα. ΄

Το ξεκίνημα του αγώνα είναι ιδανικό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος προηγήθηκε στο 5ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καμπετσής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έκανε την προβολή, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Επασί για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών. Ενδεικτικό ότι η επόμενη μεγάλη στιγμή σημειώθηκε στο 37’, με τον Χατζηγιοβάνη να επιχειρεί μακρινό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό ο Λεβαδειακός «άγγιξε» την ισοφάριση με δυνατό σουτ του Σουμπίνιο όμως ο Διούδης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και στο φινάλε του ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ινσούα με τρομερή βαθιά μπαλιά βρήκε στα αριστερά τον Χατζηγιοβάνη, αυτός γύρισε ιδανικά στον αμαρκάριστο Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός κέρδισε μέτρα και έψαξε το γκολ για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Διούδη. Ο Παναθηναϊκός διαφύλαξε με σχετική άνεση το υπέρ του σκορ και στις καθυστερήσεις έβαλε το.. κερασάκι στην τούρτα. Ο Μακέντα, που μπήκε στο ματς στο 75’, βρήκε με τρομερό τακουνάκι τον Γιόχανσον και αυτός με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.