Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σβηστά» η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σβηστά» η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2018 23:56
Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Εσπανιόλ αλλά το γκολ του Ασένσιο (41’) ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη με 1-0 στο «Μπερναμπέου» και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Ρεάλ επικράτησε με 1-0 της Εσπανιόλ και άφησε πίσω της την ισοπαλία με την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές». Οι Καταλανοί πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι για να σκοράρουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν τη «ζημιά» στην ομάδα του Λοπετέγκι, που παρατάχθηκε με απουσίες (Καρβαχάλ, Κρόος, Μαρσέλο, Μπέιλ).

Η «βασίλισσα» μπήκε καλύτερα και απείλησε πρώτη με σουτ του Ίσκο (5’) που πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η Εσπανιόλ δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί και μάλιστα είχε κλασικές ευκαιρίες με Πιάτι (14’) και Πέρεθ (35’) για να προηγηθεί. Ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν και στο 42’ ο Ασένσιο με διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ έπαιξε με τη… φωτιά αλλά δεν κάηκε, με τους φιλοξενούμενους να είχαν δοκάρι σε τετ-α-τετ του Ιγκλέσιας (65’) για να φέρουν το σκορ στα ίσα.Η «βασίλισσα» απάντησε στις ευκαιρίες στο 73’ με κεφαλιά του Ράμος (απέκρουσε ο Λόπεθ) και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.