Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάρι:  «Κοντρολάραμε το παιχνίδι, ξεχώρισα τον Πέλκα»

Σάρι: «Κοντρολάραμε το παιχνίδι, ξεχώρισα τον Πέλκα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2018 22:58
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του όχι όμως και με το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ξεχώρισε τον Δημήτρη Πέλκα, ενώ πρόσθεσε ότι θα ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να κοντράρει την ομάδα του με βάση την απόδοση που έπιασαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός μετά τη νίκη της Τσέλσι επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

Για τον Πέδρο που αποχώρησε τραυματίας: «Δεν γνωρίζω, έχει ένα πρόβλημα, χτύπησε στον ώμο του, δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ακριβείς κατάσταση, μίλησα για λίγα δευτερόλεπτα με τον γιατρό ο οποίος μου είπε ότι πιθανότατα δεν είναι κάτι σοβαρό…».

Για το αν θεωρεί ότι η Τσέλσι θα μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα: «Κοντρολάραμε το παιχνίδι για 90 λεπτά, είχαμε πολλές ευκαιρίες τις οποίες και χάσαμε… Είμαι πολύ χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς, είμαι χαρούμενος με την επίδοση, όμως δεν είμαι με το αποτέλεσμα, γιατί όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τελειώσεις το ματς πρέπει να το κάνεις…».

Για το αν ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στο γήπεδο όπως περίμενε: «Θεωρώ ότι παίξανε καλά, περίμενα τον Πρίγιοβιτς να παίξει από την αρχή, ήταν βέβαια τραυματισμένος γι’αυτό μάλλον δεν άρχισε. Εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και θα ήταν δύσκολο για οποιονδήποτε να μας αντιμετωπίσει σήμερα. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα».

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Παρακολούθησα τους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες, ξεχώρισα τον Πέλκα, ο οποίος είδα και από τα προηγούμενα ματς, όχι τόσο σήμερα, ότι είναι πολύ καλός και αν δεν απατώμαι είναι και νέος».

Για το γεγονός ότι η Τσέλσι κατέβασε στο σημερινό ματς σχεδόν όλα τα αστέρια της και αν σκέφτεται να κάνει το ίδιο και στην συνέχεια: «Για μια βρετανική ομάδα ο θεσμός του Europa League είναι μια δύσκολη υπόθεση, μην ξεχνάτε πως σε 63 ώρες από σήμερα έχουμε και πάλι ματς. Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον… Έχουμε ήδη παίξει έξι ματς, οπότε ίσως δεν είναι πρόβλημα τώρα, αυτό που ελπίζω είναι να προκριθούμε πριν από τους τελευταίους αγώνες του ομίλου προκειμένου να είμαι πιο ήσυχος…».

Ερωτηθείς για τον Μοράτα: «Προκειμένου να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του θα πρέπει να σκοράρει… εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για να του δώσω την αυτοπεποίθηση, σήμερα είχε 3-4 ευκαιρίες αλλά στάθηκε άτυχος. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα μπορέσω να τον βοηθήσω αλλά για να μπορέσει να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του χρειάζονται γκολ… Επίσης για πρώτη φορά στην σεζόν ήταν πολύ δραστήριος και είχε την κατοχή για μεγάλη διάρκεια στα πόδια του…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.