Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με τεσσάρα η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με τεσσάρα η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/9/2018 22:38
Η ΑΕΚ διέλυσε με 4-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα πριν το παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Πόνσε (45+1’), Μπακασέτας (58’) και Κλωναρίδης (84’, 90+2’) οι σκόρερ για την «Ένωση», που είχε και δύο δοκάρια!

Σε περίπατο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» πήρε εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 και πηγαίνει με ψυχολογία στο Άμστερνταμ για το ματς της Τετάρτης (19/9) με τον Άγιαξ. Το γκολ του Πόνσε σε κομβικό σημείο στο ματς (45+1') έλυσε το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που στο δεύτερο μέρος έφτασε σε μια ευρεία και ξεκούραστη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι προσπαθούσαν από τα πρώτα λεπτά να διασπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς ήρθε στο 4’ όταν ο Μπακασέτας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ακολούθησαν άλλες δύο σημαντικές στιγμές με άστοχη προβολή του Σιμόες (16’) και ωραίο σουτ του Μάνταλου (22’) το οποίο «έβγαλε» ο Μανοΐλοβιτς.

Ο Πανιώνιος δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικός και στο 30’ η ΑΕΚ είχε νέα καλή στιγμή με σουτ του Λόπες, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε με τα πόδια. Τη λύση για την «Ένωση» έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πόνσε, σκοράροντας ανενόχλητος με προβολή έπειτα από σέντρα του Μάνταλου.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν το γκολ που έψαχναν και στο δεύτερο μέρος μπήκαν με το πόδι στο γκάζι ώστε να «κλειδώσουν» τη νίκη. Λιβάγια (53’) και Μάνταλος (55’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0, το οποίο ήρθε λίγα λεπτά μετά (58’) από έναν πρώην «κυανέρυθρο». Ο Μπακασέτας κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και με ωραίο αριστερό δυνατό σουτ νίκησε τον Μανοΐλοβιτς για το 2-0.

Με τη σέντρα ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Σπιριντόνοβιτς από καλή θέση πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων στην αναμέτρηση. Η ΑΕΚ έλεγχε απόλυτα το ματς και στο 74’ είχε δοκάρι με ωραίο σουτ του Μάνταλου για ένα τρίτο τέρμα. Ο Ουζουνίδης απέσυρε για προληπτικούς λόγους τον Σιμόες που ένιωθε ενοχλήσεις, ενώ στο 81’ ο Μάνταλος έδωσε τη θέση του στον Κλωναρίδη.

Ο τελευταίος μπήκε ορεξάτος στο ματς, αφού στο 84’ ξέφυγε εντυπωσιακά από τον Ντομίνγκες και με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής «έγραψε» το 3-0. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί αφού στο 87’ σημάδεψε το δοκάρι προτού πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90+2’ έπειτα από πάρε-βάλε του Λιβάγια. Το 4-0 ήταν το τελικό σκορ και η «Ένωση» ταξιδεύει με ψυχολογία στο Άμστερνταμ για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.