Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Λιβάια: «Στην ΑΕΚ είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Λιβάια: «Στην ΑΕΚ είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2018 17:48
Στη σταθερότητα που έχει αποκτήσει στην ΑΕΚ απέδωσε ο Μάρκο Λιβάγια την αγωνιστική του μεταμόρφωση που τον οδήγησε στην Εθνική Κροατίας. Τι είπε για τον διάλογο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Μάρκο Λιβάγια συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κροατίας για το φιλικό με την Πορτογαλία και το παιχνίδι με την Ισπανία για την πρεμιέρα του Nations League. Ο Κροάτης φορ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική ομάδα και τόνισε ότι στην ΑΕΚ περνάει την καλύτερη φάση της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης φορ της ΑΕΚ στο «net.hr»:

Για την παρουσία του στην Εθνική Κροατίας υποστήριξε: «Πάντα νιώθεις χαρά όταν καλείσαι στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για μένα που δεν είχε συμβεί στο παρελθόν, αλλά σε αυτό ευθυνόμουν και λίγο εγώ. Ποτέ δεν είχα καταφέρει να έχω σταθερότητα όπως την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ. Τώρα είμαι χαρούμενος και εξαρτάται από μένα».

Για την πορεία της Εθνικής Κροατίας ως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Όλοι πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρναμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να πούμε στα παιδιά. Παίξαμε φανταστικά, καλύτερα από τη Γαλλία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τέσσερις φορές επιτέθηκαν και σκόραραν τέσσερα γκολ. Στο τέλος θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το περιβάλλον που συνάντησε στην Εθνική Κροατίας, ο Λιβάια τόνισε: «Τους περισσότερους παίκτες τους γνωρίζω από τις μικρές Εθνικές. Όλοι περιμένουν πολλά από αυτή την ομάδα. Θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν ποιοτικοί νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς και άλλοι που δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε τι αξίζουμε».Για τα δύο παιχνίδια με Πορτογαλία και Ισπανία: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό είτε πρόκειται για φιλικό είτε για ματς του Nations League. Όσο μπορώ να βοηθάω θα το κάνω. Νομίζω πως το Nations League είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, όλος ο κόσμος θα το δει, καθώς θα παίζουν οι καλύτερες ομάδες του πλανήτη. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε που βρισκόμαστε και σε τι φόρμα είμαστε».

Για την ΑΕΚ: «Όταν είσαι σε νεαρή ηλικία, σου δίνονται δυο ευκαιρίες στην ενδεκάδα και αν δεν παίξεις καλά τότε μένεις εκτός για τα επόμενα τρία με τέσσερα παιχνίδια. Σε σκοτώνει ψυχολογικά αυτό. Στην ΑΕΚ, όμως, είναι διαφορετικά. Έχω θέση βασικού στην ομάδα και είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Για τον διάλογο που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την αντίδρασή του και την κλωτσιά στον Λάζοβιτς στο τέλος του ματς με τη Βίντι: «Δεν συζητήσαμε πολύ, απλά με ρώτησε: "Τι θέλεις, όλοι εδώ σε λατρεύουν, περίμενες το Champions League με τόσο μεγάλη προσμονή και τώρα θα χάσεις τρία παιχνίδια". Ξέρω ότι έχει δίκιο και απολογήθηκα. Συνέβη, δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσω και ξεκίνησε (σ.σ: ο Λάζοβιτς) επίθεση εναντίον μου. Δεν ήταν ακριβώς αυτό που φάνηκε από την τηλεόραση. Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα σπάσει και γι' αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.