Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Μέσι η τελική τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο του 2018

Χωρίς Μέσι η τελική τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο του 2018

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2018 20:15
Ο Λιονέλ Μέσι απουσιάζει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια από την τελική τριάδα που διεκδικεί το βραβείο της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη του 2018. Ρονάλντο, Μόντριτς, Σαλάχ οι υποψήφιοι.

Η FIFA ανακοίνωσε τις τρεις υποψηφιότητες για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το 2018. Από τη λίστα απουσιάζει το όνομα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έμεινε εκτός τελικής τριάδας για πρώτη φορά μετά το 2006.

Αντιθέτως ο κάτοχος του τίτλου στις δύο προηγούμενες εκδόσεις του θεσμού, Κριστιάνο Ρονάλντο θα διεκδικήσει και τη φετινή διάκριση, έχοντας ως αντιπάλους τον κορυφαίο παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ και τον κορυφαίο του Μουντιάλ αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ, Λούκα Μόντριτς.

Όσον αφορά στους προπονητές αντρικών ομάδων, υποψήφιοι είναι ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο ηττημένος με την Κροατία, Ζλάτκο Ντάλιτς, και ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ, Ζινεντίν Ζιντάν, διεκδικούν το αντίστοιχο βραβείο «The Best».

Γνωστές έγιναν και οι υποψηφιότητες για το βραβείο του κορυφαίου γκολ της χρονιάς, με το τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο περσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στη λίστα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.