Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» με Λακαζέτ η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» με Λακαζέτ η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 17:59
Με πρωταγωνιστή τον Λακαζέτ (γκολ και ασίστ) η Άρσεναλ κέρδισε με 3-2 την μαχητική Κάρντιφ στην Ουαλία και πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Έστω και δύσκολα η Άρσεναλ έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Κάρντιφ στην Ουαλία και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν δύο φορές με Μουστάφι (11’) και Ομπαμεγιάνγκ (62’), οι νεοφώτιστοι απάντησαν ισάριθμες φορές με Καμαράσα (45+2’) και Γουόρντ (70’) όμως το όμορφο γκολ του Λακαζέτ στο 81’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Η Άρσεναλ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, ωστόσο στο 7’ λίγο έλειψε να πληρώσει τη γκάφα του Τσεχ, με τον Άρτερ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν το γκολ και στο 11’ πήραν το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Μουστάφι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τσάκα.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό, με την Άρσεναλ να πατούσε καλύτερα, ωστόσο η Κάρντιφ ήταν ιδιαίτερα απειλητική στις αντεπιθέσεις. Στο 15’ ο Μονρεάλ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Έθριτζ ενώ στο 19’ ο Ουάρντ απέτυχε να σκοράρει από θέση βολής. Δέκα λεπτά μετά ο Ριντ προσπάθησε να ανεπιτυχώς να πετύχει γκολ με ψαλιδάκι ενώ στο 33’ η Άρσεναλ είχε δοκάρι με διαγώνιο σουτ του Λακαζέτ.

Το 1-0 δεν ήταν τελικά το σκορ του ημιχρόνου αφού στο 45+2΄ο Μπένετ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Καμαράσα ξεπέρασε εύκολα τον Μονρεάλ και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 62’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ. Ο Λακαζέτ έδωσε στον Ομπαμεγιάνγκ και αυτός με εντυπωσιακό τελείωμα «έγραψε» το 1-2. Η Κάρντιφ δεν το έβαλε κάτω και στο 70’ βρήκε νέα απάντηση. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μόρισον έδωσε με το κεφάλι στον Ουάρντ και αυτός με εξαιρετική κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.

Οι νεοφώτιστοι έψαξαν μάλιστα την ανατροπή όμως στο 81’ η Άρσεναλ πήρε το προβάδισμα για τρίτη φορά στο ματς. Ο Τορέιρα έδωσε στον Λακαζέτ κι εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Έθριτζ, ο οποίος έμεινε άγαλμα. Στα εναπομείναντα λεπτά η Κάρντιφ πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο το 2-3 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.