Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: 3x3 με σούπερ Μάντζουκιτς η Γιουβέντους

Σέριε Α: 3x3 με σούπερ Μάντζουκιτς η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 00:59
Ο Ρονάλντο δεν βρήκε ούτε αυτή τη φορά δίχτυα αλλά ο Μάντζουκιτς με γκολ και ασίστ οδήγησε την Γιουβέντους σε εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της νεοφώτιστης Πάρμα.

Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Πάρμα στο «Ένιο Ταρντίνι» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα της Σέριε Α. Μάντζουκιτς (2’) και Ματουιντί (58’) πέτυχαν τα γκολ για τους πρωταθλητές, ενώ οι νεοφώτιστοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ζερβίνιο (33’).

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη «Γηραιά Κυρία» αφού στο 3’ ο Μάντζουκιτς στάθηκε τυχερός στην εναέρια μονομαχία με τον Ιακοπόνι και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Η Γιουβέντους είχε καλές στιγμές με σουτ του Κεντίρα (11’) και κεφαλιά του Ρονάλντο (26’) για ένα δεύτερο γκολ όμως ενδιάμεσα (14’) στάθηκε τυχερή, αφού το απευθείας φάουλ του Στούλατς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σέζνι.

Η Πάρμα στέκονταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 33’ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Η άμυνα της Γιουβέντους δεν αντέδρασε σωστά σε σέντρα από τα αριστερά και ο Ζερβίνιο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1. Μάλιστα, στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ιβοριανός βγήκε στην αντεπίθεση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ριγκόνι, όμως ο Σέζνι προέβη σε σωτήρια επέμβαση.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά και στο 53’ «άγγιξε» το γκολ με πλασέ του Ρονάλντο όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά, ο Μάντζουκιτς έδωσε με τακουνάκι στον Ματουιντί και ο Γάλλος με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2. Η Πάρμα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 72’ οι «μπιανκονέρι» «άγγιξαν» το 3ο γκολ έχοντας δοκάρι με τρομερό φαλτσαριστό σουτ του Ντάγκλας Κόστα. Το 1-2 έμεινε τελικά ως το φινάλε και η Γιουβέντους έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.