Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Ρεάλ, ήττα για Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Ρεάλ, ήττα για Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2018 00:04
Μετά τη τεσσάρα στη Ζιρόνα, η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 την Λεγκανές στο «Μπερναμπέου» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα. Ήττα για την Ατλέτικο, 2-0 από τη Θέλτα στο Βίγκο.

Έφυγε ο Ρονάλντο, χορεύει ο Μπενζεμά! Με τον Γάλλο να πετυχαίνει δύο γκολ φτάνοντας ήδη τα τέσσερα στη Πριμέρα, η Ρεάλ επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Λεγκανές στο «Μπερναμπέου» και πηγαίνει με το απόλυτο νικών στη διακοπή.

Η «βασίλισσα» μπήκε κεφάτα στο ματς και το 1-0 δεν άργησε να έρθει. Στο 17’ ο Καρβαχάλ έδωσε με το κεφάλι στον Μπέιλ και ο Ουαλός με μονοκόμματο σουτ βρήκε δίχτυα, σκοράροντας για 7ο σερί ματς. Η Λεγκανές δεν πτοήθηκε και στο 23’ απάντησε άμεσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρίγιο, ο οποίος δεν επέτρεψε στον Κουρτουά να κρατήσει το μηδέν στο ντεμπούτο του.

Το 1-1 έμεινε ως το ημίχρονο ωστόσο στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Μπενζεμά. Ο Γάλλος φορ σκόραρε με κεφαλιά για το 2-1 στο 48’ ενώ ο ίδιος βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 62’ έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μαρσέλο. Το… κερασάκι έβαλε στο 65’ ο Ράμος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι για το τελικό 4-1.

Πρώτη ήττα για Ατλέτικο


Στον αντίποδα, η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-0 από την Θέλτα στο Βίγκο, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 4.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες και έληξε χωρίς σκορ, ωστόσο στην επανάληψη η Θέλτα μπήκε πολύ δυνατά και απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 46’ ο Μάξι Γκόμες εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Γοδίν και έκανε το 1-0 ενώ στο 53’ ο Ιάγκο Άσπας διπλασίασε το σκορ της ομάδας του.

Η Ατλέτικο προσπάθησε να απαντήσει ωστόσο το έργο της έγινε αρκετά δύσκολο στο 70’, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Σάβιτς. Η Θέλτα άντεξε την πίεση και πήρε μια σπουδαία νίκη που την είχε φέρει προσωρινά στην πρώτη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.