Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση από την άσπρη βούλα για την ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση από την άσπρη βούλα για την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2018 23:27
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου (33’) η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 από την έδρα του Αστέρα και έκανε το 2x2σ το πρωτάθλημα. Τρία δοκάρια στο ματς, τα δύο για την «Ένωση».

Η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 από την δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης και συνεχίζει χωρίς απώλειες την πορεία της στην Σούπερ Λιγκ. Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 33’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου και διαφύλαξε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε. Μάλιστα, είχε δοκάρι στο 66’ με τον Λαμπρόπουλο για να επεκτείνει το προβάδισμα της (είχε άλλο ένα στο 10’ με τον Μπακασέτα), ενώ στον αντίποδα οι Αρκάδες έγιναν απειλητικοί στο 88’ έχοντας δοκάρι με σουτ του Μανιά.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 10’ θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Μπακασέτα από το ύψος της περιοχής βρήκε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ψηλά κλέβοντας συνεχώς μπαλιές, ωστόσο με εξαίρεση το δοκάρι, δυσκολεύονταν να βγάλουν αξιόλογες φάσεις για γκολ.

Το 0-1 για την ΑΕΚ ήρθε στο 33’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Κώτσιρα. Ο αμυντικός του Αστέρα άπλωσε το χέρι του παρεμποδίζοντας τον Έλληνα άσο να περάσει και ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση. Μέχρι το ημίχρονο, οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κράτησαν χωρίς πρόβλημα το υπέρ τους σκορ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ έκανε σωστή διαχείριση του υπέρ της σκορ και στο 64’ θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς, έχοντας δοκάρι μετά την παρέμβαση του Τριανταφυλλόπουλου στην κεφαλιά του Λαμπρόπουλου. Σ’ εκείνο το σημείο ο τραυματίας Μπακάκης έδωσε τη θέση του στον Τσόσιτς, ενώ ο Λόπες πήρε τη θέση του Πόνσε.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Αστέρας κέρδισε μέτρα και έψαξε την ισοφάριση ωστόσο η μοναδική αξιόλογη στιγμή που δημιούργησε ήρθε στο 88’. Ο Δουβίκας από τα δεξιά γύρισε προς τον Μανιά που έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάρκα. Το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε το 2x2 στο πρωτάθλημα.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (46' Βαλιέντε), Μαρτίνες (73' Δουβίκας), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (65' Φερνάντεζ), Κυριακόπουλος, Μανιάς.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65' Τσόσιτς), Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (83' Αλεφ), Λιβάια, Πόνσε (65' Λόπες).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.