Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» στο Λέστερ και 4x4 η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: «Διπλό» στο Λέστερ και 4x4 η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2018 16:25
Με γκολ των Μανέ (10’) και Φιρμίνο (45’) η Λίβερπουλ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Λέστερ και έκανε το 4x4 στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια. Μείωσαν με Γκεζάλ (63’) έπειτα από τραγικό λάθος του Άλισον οι γηπεδούχοι.

Η Λίβερπουλ ήταν καλή μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στη Λέστερ, ωστόσο αυτό ήταν αρκετό για να φύγει με τη νίκη (2-1) από το «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέκτησε ισχυρό προβάδισμα με τα γκολ των Μανέ και Φιρμίνο στο πρώτο μέρος, δεν πλήρωσε τη γκάφα του Άλισον στην επανάληψη και για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1990-91 ξεκινά με τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και θα μπορούσε να προηγηθεί από πολύ νωρίς (4’) εάν ο Σαλάχ δεν αστοχούσε μόνος του με πλασέ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Η φάση αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 10’ ο Ρόμπερτσον «χόρεψε» την δεξιά πλευρά της Λέστερ και την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Μανέ, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ «έγραψε» το 0-1.

Η Λίβερπουλ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό για ένα δεύτερο γκολ και το βρήκε στο φινάλε του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Φιρμίνο (45’) έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μίλνερ (80η ασίστ στην Πρέμιερ, όσες και ο Μπέκαμ). Στον αντίποδα, η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 23’ με σουτ του Γκρέι εντός περιοχής, όμως ο Άλισον κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» δεν έβγαλαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και στο 63’ η Λέστερ επέστρεψε στο ματς. Μετά από κακή πάσα του Φαν Ντάικ, ο Άλισον προτίμησε να ντριπλάρει τον Ιχεανάτσο, ο οποίος έκλεψε τη μπάλα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκεζάλ για το 1-2.

Οι «αλεπούδες» επέστρεψαν στη διεκδίκηση του ματς, ωστόσο η απουσία του Βάρντι στην επίθεση ήταν εμφανής. Η Λίβερπουλ χωρίς να ανεβάσει ρυθμό απορρόφησε με σχετική άνεση την πίεση των γηπεδούχων και έφυγε με το «διπλό» από το «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.