Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Ματίας Ναουέλ ο Ολυμπιακός (video)

Πήρε Ματίας Ναουέλ ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2018 00:53
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής (31/8) την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ Ματίας Ναουέλ, παίκτη που ανήκε στη Βιγιαρεάλ. Ανακοινώνεται μαζί με Σα το Σάββατο!

Ο Ματίας Ναχουέλ της Βιγιαρεάλ είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό αριστερό εξτρέμ (παίζει και ως επιτελικός μέσος) της Βιγιαρεάλ, ο οποίος έχει ισπανικό διαβατήριο και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες των «φούριας ρόχας». Μάλιστα, έχει σκοράρει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Νέων το 2015 όπου η Ισπανία πήρε το τρόπαιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα δεδομένα τις συμφωνίας, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για μονοετή δανεισμό. Ο παίκτης θα ανακοινωθεί το Σάββατο (1/9) μαζί με τον Ζοζέ Σα.

Ο Ναχουέλ πήρε από πολύ μικρή ηλικία (18) την ευκαιρία του στη Βιγιαρεάλ αλλά δεν έκανε ποτέ το «μπαμ» και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 3 γκολ και 3 ασίστ σε 38 συμμετοχές. Πρόπερσι παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπέτις μετρώντας 10 συμμετοχές ως αλλαγή, ενώ πέρσι έπαιξε ξανά ως δανεικός στους Ανδαλουσιανούς, έχοντας 9 συμμετοχές. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν συνέχισε ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα Β έχοντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε 18 παιχνίδια της Σεγούντα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.