Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Μίλαν «ξέρανε» τη Ρόμα στο 90+5’

Σέριε Α: Η Μίλαν «ξέρανε» τη Ρόμα στο 90+5’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2018 00:03
Με γκολ του Κουτρόνε στο 90+5’ η Μίλαν κέρδισε με 2-1 την Ρόμα στο «Σαν Σίρο» και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κέσιε (40’) και Φάσιο (59’) τα άλλα τέρματα, μοιραίος ο Ενζονζί για τους «τζιαλορόσι».

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια στο παιχνίδι με την Ρόμα στο «Σαν Σίρο». Με γκολ του Κουτρόνε στο 90+5’ έπειτα από τρομερή ασίστ του Ιγκουαΐν, οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 2-1 τους «τζιαλορόσι» και έσπασαν την αρνητική παράδοση τριών ετών που τους ήθελε να χάνουν στην έδρα τους από την ομάδα της Ρώμης.

Όπως και κόντρα στην Αταλάντα, η Ρόμα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος και δέχτηκε αρκετές φάσεις από την Μίλαν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ απείλησε με Τσαλχάνογλου (6’), Καλάμπρια (16’), Ιγκουαΐν (17’) και Σούσο (28’) ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 40ο λεπτό για να παραβιάσει την εστία του Όλσεν. Ο Ροντρίγκες έκανε έξυπνο γύρισμα από τα αριστερά, ο Κέσιε πρόλαβε τον Μαρκάνο και εκτέλεσε από κοντά τον Σουηδό γκολκίπερ για το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντι Φραντσέσκο έριξε στο ματς τον Ελ Σαραουί αντί του Μαρκάνο και η Ρόμα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 59ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ντοναρούμα, ο Φάσιο νίκησε με βολέ τον Ιταλό γκολκίπερ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Μίλαν πίεσε για να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και στο 61’ βρήκε δίχτυα με τον Ιγκουαΐν όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Ακυρωθέν γκολ είχε και η Ρόμα στο 79’ για χέρι του Ενζονζί, ο οποίος αποδείχθηκε μοιραίος για τους «τζιαλορόσι». Μετά από λάθος του Γάλλου στο 90+5’, ο Ιγκουαΐν έγινε αποδέκτης της μπάλας και έβγαλε άψογη ασίστ για τον Κουτρόνε, ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μίλαν μετά την ήττα της πρεμιέρας με την Νάπολι (3-2), ενώ η Ρόμα γνώρισε δεύτερη απώλεια μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα (3-3).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.